Mérgezett egér
Minden álmom egy ilyen autó volt Bmw 335d M . Coupe - t szerettem volna, de nagyon szűkösnek éreztem ezért választottam inkább a sedánt. Praktikusabb de a coupe viszont szebb!
A motorban mindenképp biztos voltam 35d 286le!!!
Sokat nem írnék a teljesitményéről mindenki el tudja képzelni , 200 felett is szinte ugyanúgy gyorsúl ,ez az egyik legjobb motor szerintem..... :)
Egy nagy problémám van vele : a fútómű hát ezt nem a magyar útakra tervezték, szinte már egy kicsit idegesítő is ahogyan az ember pattog a kocsiban - de ahol jók az útviszonyok mindenért kárpótol - ettől eltekintve a kocsi tökéletes! A kocsi hátsó fele az új lámpákkal és a két kipufogoval szerintem teljesen jól néz ki, a gyári lámpákkal nekem sem tetszett.A fogyasztása a teljesítményhez képest szerintem jónak mondható, egy tizen milliós autónál teljesen mindegy , hogy 9 vagy 11 litert eszik- szerintem.Fenntartásra ezért adtam 9 pontot.Volt vele egy két probléma, de talán azért nem idegesít mert mindent garanciába cseréltek, és nagyon gyorsan, ezért köszönet a szervíznek! Akinek van rá pénze csak ajánlani tudom!
- Kormányoszlop csere , xenon modul 2 -szer, navigáció csere remélem más baja nem lesz.
BMW Angyalosi autóház Nagykanizsa
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2007 |