Autók » BMW » 3 (2005-2011)

3 320D Touring (E91)

Egy igaz barát

Éveken keresztül azt hittem, hogy a BMW olyan mint némely autómárka a világon,amelyek csak a nevükből élnek meg. HATALMASAT TÉVEDTEM. A BMW szerelem az autópályán kezdődik. Az autó gyakorlatilag siklik az út felett, mintha egy UFO lenne.A belső térben minden klappol, minden a helyén van. Az ember már elején sportosnak érzi az autót, mivel nagyon alacsonyan ül, ezt könnyű megszokni. A hangrendszer is hibátlanul teszi a dolgát, esetleg még egy mélyláda elfér hátul. A csomagtér nem tűnik nagynak, de előnyös a kialakítása.
A BMW leginkább motorikusan egy fenevad. Pillanatok alatt eléri a kívánt sebességet. Fogyasztása bámulatos, városban tavasszal 6,5-6,8 között mutat a kijelző.

Hibák:
nagyon kevés hibát találtam az autón. Az én példányom kissé puritán, még néhány alapvető extra is hiányzik belőle (pohártartó). Ami talán hiba lehet az az ülés. Ha nem elektromos akkor nehéz belőni a kényelmes pozíciót. Továbbá meg kell szokni a hátramenetet is. A váltón elég érdekesen oldották meg a rükvercet. Mindezekkel együtt egy igazi társ az autó!

- konkrétan semmi, régóta ismerem az autót, és az előző tulajnál se volt semmi extra, tény hogy agyon volt használva.

maszekhoz vittem és simán ki tudott cserélni mindent hiba nélkül

Fenntartási költség (5) Évjárat 2006
Teljesítmény (10) Km vásárláskor 190000
Megbízhatóság (10) Vezetett km 2000
Előző autója? Golf IV Következő autója?
Verdikt (8.2/10)

BMW 3 2005 (2005)