Autók » BMW » 3 (2005-2011)

3 318 D

E90 takarékos olajos

Német autó párti vagyok,ezért választottam a 318 D BMW-t. Előtte AUDI A3 TDI-vel róttam az utakat.AZ is jó autó volt de 110 lóereje kissé kevésnek tünt néha. Hát ez se erősebb legalábbis nem érezhető a külömbség. El is vittem szerzibe nézzék át miért nem húz a paripa. A"kedves" szerelő azt monda ez csak ennyit tud visz lát! Na mindegy akkor ezt nem kaptam el . Jó a futómű sőt kiváló a kanyarokban is németesen feszes ahogy szeretem. A műszerfal sokaknak nem tetszik ahogy itt a fórumon olvastam,szerintem se egy szépség de az anyagok kitűnőek az biztos.Igazából ami tetszik az a fogyasztása. Nem nyújt a menetdinamika sportos élményt de nem is kéri az abrakot a motor még nagyobb tempónál sem. Jól megcsinált autó hiszen német.Annak javaslom aki nem száguldozni akar.

- világítás kapcsoló, klíma kompresszor

Fenntartási költség (8) Évjárat 2005
Teljesítmény (2) Km vásárláskor 82000
Előző autója? a3 Következő autója?
Verdikt (4.7/10)

BMW 3 2005 (2005)