Diesel lajhár sok pénzért !
Az első pár hónap után rájöttem,hogy rosszul döntöttem.Ez egy diesel lajhár sok pénzért.Előtte egy 5-ös BMW-m volt az is gázlajos de az ment mint a távirat.Ajánlották a chip-et de nem jött be ,legalábbis nem lett egy lórugás a gyorsulás.Az autó belsö kidolgozása meglepő volt számomra az első pillanattól.Meglepően gagyi mint kiderült!A régi japán autókban volt ilyen piros és kék kijelző a fűtésnél a műszerfalon,már ott is ócskán hatott itt meg főleg nem illk a képbe. A bajorok túl konzervatívan képzelték el ezt a szériát a régebbi 5-ös az BMW volt ez a 3-as ólcsó érzetü tákolmány.
Az el. ablak megadta magát a vezető oldalon,a műszerfal világítás csak néha volt hajlandó mutatni az értékeket ezt el sem tudtam volna eddig képzelni egy ilyen autóról.Mások is mondták, hogy csalódni fogok hát igazuk lett!Következő autóm ismét 5-ös lesz mert jó autó a BMW, de ezt a 3-as dieselt nagyon kár volt megcsinálni!
- El. ablak emelő mechanika,légbefúvó rács szétesett,ülés álító mechanika,műszerfalvilágítás
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | 525d | Következő autója? | 535d |