Aszfalt nyaló
Olyan ez mint egy minden szempontból megfelelő nő aki szép, kedves, szórkoztató stb. de van egy zavaró apróság rajta, egy rút bibircsók a szája szegletében.
Sajnos ez a csúfság csak az autó átvétele után vált láthatóvá. Első utam a Váci útról, Gyulára vezett. Már az M 5-ös kivezető szakaszán éreztem, hogy 80- 100 között szitál a kormány. Igaz ekkor már legalább 8 km. lehetett az autóba. Hat alkalommal vittem vissza a Wallis Pest-hez ahol többnyire centírozással egy alkalommal gumi cserével próbálták eltünteni a ronda "kinövést" Nem sikerült. A BMW Mo.-tól is kértem segítséget. Sikertelenül. Az egyetlen látható eredménye a folyamatos centírozásnak, hogy számos helyen felsértették a felniket, melynek következményeként most már hólyagzik is pattog a festék több helyen. Ez bibircsók lassan egy év elteltével is megvan sőt úgy tűnik, hogy növekedett is. Mára 70-től bármilyen sebességnél szitál a kormány. A baj az, hogy a bibrcsókon most már szőrszálak is megjelentek. A klíma bekapcsolásakor egyenetlenné és hangossá válik a motor járása valamint nem működik az az egyébként hasznos funkció, a kikapcsolt motornál is használható klíma.
Ezektől eltekintve soha ilyen jó autóm nem volt ( eddig cca. 30 db. ). Rendkívül dinamikus és rugalmas motorja, útatartása - kanyarokban különösen - kiválló , 2000-es fordulattól rendkívül csöndes, fogyasztása autópályán nagyon jó.
- Kormánymű
- Klíma,állóhelyzeti funkció