Pont mindenre megfelelo
Az E46 kombit 120.000 km-el vettem at csaladtagtol, ezert, az ilyen futasteljesitmenyu autok eseten ajanlott atvizsgalast nem vezeztem el. Az auto deli orszagban (BMW szervizzel jol ellatott helyen), homentes kornyezetben futott, a tulajdonost ismerem (testver). Mint no az autot nagyreszt varosi, kisebb reszt hosszabb autopalya ciklusban hasznalta, az idokozi szervizelest BMW vegezte, de mint noi tulajdonos ennel tobb gondozast az auto nem kapott.
Az atvetelkor egy vizpumpa javita/ csere tortent, a vezermuszijat csereltek valamint a klima anlage javitasa volt indokolt (LC freon feltoltes, beallitas stb.)Az auto rendkivul megbizhato, az 1,6-nak jelzett majd 1,9-es M40 motorja a kategoraban eros, halk. Mert fogyasztas: 90% autopalya ciklus -120/130km/h sebesseggel 6,5 L/100km, 70%varos 30% autopalya ciklusban 6,8/7,5 L/100km termeszetesen megfelelo vezetesi stilusban.
- Bel elso vezeto-oldali elektromos ablakemelo mechanizmus javitas (kis tetel) - Vizpumpa (kozepes tetel) - Klima berendezes javitas (kozepes tetel) - Normal, idoszakos kopo alkatreszek csereje (vezermuszij, fekbetetek, lengescsillapitok)
Kulfold. Atlagos BMW szerviz, az elvarhato, de semmi kulonos
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2000 |