Pofátlanul tunya
1,6 hát ez elég is lenne a leírásához ha mellé vesszuk az 1360kg-ot, de mivel BMW-rol van szo ez csunya dolog lenne.
Az autot 150ezer kilometerrel vettem nagyon jo allapotban nem volt zsakbamacska.Tudtam mit kell rajta cserelni meg is tettem, pl az onindito aztan minden fitt volt. Par nap utan mikor 4ezer fole esett a fordulat -amihez nem kis benzinmennyiseg kell es koppan a pedal is, de onnan mar legalabb ugy huz hogy akar egy 5forintos is leesik a muszerfalrol - kigyulladt a motorelektronikai visszajelzo a muszerfalon, ekkor derult feny a szondara. Hat nincs mit tenni...csere. Nem is volt vele semmi baj egy hosszab utig (kb 2000km egyhuzamban) mikor is a kipufogo elengedte magat. Azota ciripel kicsit am nem lyukas es a szervizben sem derult feny az okara. Neha zavaro,de felhuzott ablakkal legalabb nem hallom mivel a szigetelesek meg mindig jok. Itt ternek at a kenyelemre es a nev altal vart minosegre. Ossze van "illesztve" minden, nem zorog, mocorog, nem feszkel a madar az illesztesekbe, tomor gyonyor az E46 formajarol nem is beszelve. A kenyelem fontos es kielegito minden szempontbol de azt is odaadnam plusz 2 hengerert is akar. Vegul 316-ot az vegyen aki nem szeret vezetni vagy szereti padlozni ugy h nem kell tartani a sebessegkorlatoktol....mar en se tudom miert vettem de azert szerettem
- Onindító 20,000, lambda szonda, szilentek, kipufogó elivleg jo de ciripel mint egy tucsok
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2001 |
Megbízhatóság | (8) | Vezetett km | 20000 |