Igazi kényelem, örök szerelem
Az autó sokkal kényelmesebb és nagyobb belűről mint az 5-ös. Én 191 cm magas vagyok, de tudom kényelmesen vezetni, és magam mögé is be tudok ülni. Az automata váltó nagyon jól teszi a dolgát, én nem rajongtam érte, de most már semmiért nem cserélném le. Gyorsan kapcsol, és szinte teljesen észrevehetetlenül. A kézi lökdösődést nagyon ritkán használom, mert egyszerűen nincs rá szükség. Nagyon jól gyorsul a 150 LE 330 Nm érezhetően könnyen mozgatja az autót. A végsebessége a saját órája szerint 225 Km/h. A fogyasztása tíz liter körül alakul nagyrészt városban, úgy hogy a motor tudását használom. A fedélzeti számítógép viszont nem tudom miért ennél sokkal jobb értékeket mutat, a márkaszervizben sem tudták megmondani miért. A szoftverfrissítés sem oldotta meg a "hibát". Nagy navigáció van benne amihez a magyar térkép nem kapható csak "kalóz" verzióban ami 45%-os lefedettséget tud. Budapesten minden megvan 2006 év végi fejlesztés, de már mondjuk Vác utcáit nem ismeri. Minden település megtalálható benne. A beépített mobiltelefon sajnos gyakran szakadozik így nem igazán jól használható.
- Ékszíjfeszítő törött el. Gyári cseredarab a szakszervízben 110 ezer, szintén gyári de nem szakszervízben 69 ezer számla nélkül. Más probléma nem volt.
BMW Budapest Motors Szentendrei út
Kedves barátom, akivel olajcseréket megcsináltatom a gyári intervallum felénél (10.000km)
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | Mondeo TDCi | Következő autója? | BMW X5 |