Huseges barat
Az eddigi legjobb autom es ketlem, hogy lesz meg egy ilyen, mert manapsag ez mar elkepzelhetetlen. Kettoszaz-hetvenezer kilometer es megy es megy es megy. Gyari lengescsillapitok, kerekcsapagyak ez hihetetlen.
Nincs semmilyen kulonosebb valtozas a viselkedeseben, vagy a teljesitmenyeben.
Mobil1 0w40 15000 km-enkent es nem csattog nem zorog csak porog! Raadasul nem is akar hogy ma is ugyanugy huzatom szabalyzasig mint az elejen, nem nagyon kapcsolok 4000 rpm alatt de o ezt szereti. Az uj gti-k vagy s3-ak nem ellenfelek a szerpentineken. Minden szempontbol jobbnak kellene lenniuk, de kis k*cs*g*k csak kamillaznak mikor keresztben erkezem a hatsojukba. Persze hogy elmennek kigyorsitaskor, de mikor a kovetkezo kanyar elott latom a feklampajukat mar nevetek "ez tul korai volt" es mar ott is vagyok. :) Parszor meg probalkoznak meglepni de aztan feladjak.
Persze nem egy versenyauto de ha ugyesen banik vele az ember akkor lehet vele dinamikusan autozni.
- Nagyjabol semmi csak par aprosag: fotengely jelado, hutosapka. - Kopo alkatreszek: fektarcsa, betetek, lengokarok, stabilizatorok, kupplungtarcsa, kardan szilent.
Egy baratomhoz aki nem bmw specialista, de nagyon ert az autokhoz. Anik Tibor
Sajat magam.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2002 |