BMW 320daut. Mínőséget sugároz!
Sportos és elegáns!
Csak az vegyen ilyen prémium márkát aki meg tudja adni neki a mínőségi cuccokat (üzemanyg, olaj, fékek stb.) mert meghálálja. Olyan mintha az ember a feleségével jól bánik! Én egy gyönyörű példányt tudtam vásárolni a navin kívül minden benne volt, még integrált gyermekülés is. Arról nem az autó tehet ha valaki csak gyilkolja, de nem ad érte cserébe semmit és csodálkozik, hogy a gép egy idő múlva meg adja magát. Én először egy Toyota Priust akartam venni,de a foglaló átadása előtt rádölt egy létra ezért nem vettem meg, de megláttam egy hírdetésben a BMW-t és azonnal mentem érte. Azért adtam el mert megfizették az árát és gondos új gazdája lett,meg a gyerekek is megnőttek és hátul már szűkebb lett nekik a hely. Elindultam, hogy veszek egy E38-as 740d-t, de végül nem felelt meg és most Priust vettem helyette pont fordítva mint egy éve. Még egy jó tanács senki ne higgye el a hírdetések alapján, hogy pl. egy 2003-as autóban 70-80.000 Km van, mert az önbecsapás. Az nem baj ha 200.000 Km-t futott, mert még a kétszeresét is bírja a motor csak tudjon róla az ember és akkor nem éri meglepetés. Mindenkinek ajánlom ezt az autót, mert mindennap öröm volt vele autózni és nagyon rossz volt belőle kiszállni. mindig megdicsérték!
- Generátor ékszíj, bal oldali csapágy, fékbetét + tárcsa ( kopó alkatrész) műszakira.
BMW szerelő, de maszek ügyfélfogadás!! Fehér kesztyüben "simogatja" az AUTÓKAT!
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | 1.6 benzines | Következő autója? | Priust vettem, mert már többet autózom a városban! |
Verdikt | (8.3/10) |