Bébibömbi :)
Compactot választottam bár sokaknak nem tetszik vagy éppen nem elég gizda mert a limuzin meg a coupe az. Én speciel nagyon szeretem a formáját, különleges. Annyi limuzin és kombi szaladgál az utakon és jó részük rommá van hajtva, hogy biztos voltam abban, hogy ezt a modellt veszem, mert szerintem kevesebb esély van arra, hogy az éjszakai élet egy-egy feltörekvőben lévő vagánya vagy bmw találkozókra izguló versenyzők kezében volt, akik minden egyes kanyarban a hokkenheimi ringet látják és a deviltuning.hu-ról shopizgatnak, hogy ultra zorall legyen a "bökö".
80000 ezer környékén vettem a kocsit, törve volt de viszonylag szépen meg van csinálva hát ez van. Nem recsegett nem ropogott szép állapotban volt.
Elvittem vásárláskor átnézetni a szervopumpával volt gond de a azt mondták minden rendben van vele. Normálisnak tűnt a fiatal srác, azt mondta ő hozta be Németországból, de bejött neki az élet coupera vált. Sajnos nem tudták rádugni computerre mert épp nem üzemelt. Szerelmes lettem, megvettem!
Aztán jöttek a problémák. Az eladó aki azt mondta, most cserélt benne olajat nem cserélt. Be volt rohadva a motor valami történt vele kimaradt az ereje félreálltam. Elszált a hengerfejtömítés. Megjavíttattam. Hülye voltam, és lusta, hogy nem néztem meg az olajszintet. Tanulópénz. Télen elektronikai problémája akadt a kis bébinek. Rendszertelenül gondolt egyet és leállt a motor és az istenért se akart elindulni. Jó bulik voltak, sokat álldogáltam a hidegbe mire kiderült, hogy levegő tömegmérő és vezérműtengely jeladó elszállt ezért tiltott a motor. Bárdinál 25%os kedvezménnyel kb 70 ezerből jöttem ki. Juhé. A compiuter tele volt hibakódokkal. A motort újraprogramozták minden ok. Kiderült később, hogy a kis tökös gyerek, aki mondta, hogy a légzsákot berakatta, minden oké a biztonsági rendszerrel hazudott ebben is. Ki van kötve az egész rendszer, hál istennek, hogy nem kaptam el egy fát.. Ja és a kedvencem: Letört a pótkerék tartó ( a csomagtartó alatt van kívül ) és szikrázva végig vágtattam a városon szép élmény volt. :)
Ezektől függetlenül IMÁDOM a kis kocsit. Van egyénisége, megnézik általában, megdicsérik, milyen szép. Igaz ez egy individual kiadás indigó kék színe van szerintem gyönyörű. Tele van extrával nekem kellenek ezek. Gyönyörű a belseje külseje. Ár érték arányban jó választás, de ha teheti dizelt vegyen. Jól megy 145 LE pörgetni kell nincs gond vele. Vezettem már 3-400 lóerős bmwket persze, sokkal jobban mennek, de úgy vélem ez bőven elég mindenre! Jó az úttartása lehet vele bohóckodni, előzni. A fogyasztása lábfüggő. Van, hogy nem sietek 8 körül van hogy sietek 10-12 körül, igaz én csak városban használom. Kicsi mérete ellenére 4 személlyel kényelmesen lehet vele utazni, hátul is meglepően tágas vállalható Horvátország nem lesz gond. Ha viszont csajszikat viszünk akkor a csomagtartó kicsi lesz. :) . Ami viszont észveszejtően idegesítő a pohártartó hiánya illetve cd lejátszó nincs egy 2002-es bmwbe?
Akiknek tetszik a formája ajánlani tudom. Ár érték arányban jó választás, előtte peugeotom volt, igaz cabrio ( ami az egyik legjobb dolog a világon :)) érezhetően másabb jobb. "csajozós" igaz a maga nemében! :) Viszont ha lehet N.O. ból hozzanak be saját maguk mert itthon látják minden megeshet... Annyi rom van itthon, hogy valami hihetetlen..
- Levegő tömegmérő+vezérműtengely jeladó 70 ezer Bárdinál kedvezménnyel - szervopumpa bontottan 30+beszerelés - ABS rendszert még nem javíttattam meg, mihelyst jut arra is, megjavíttatom. -
Budafoki úton egy telepen BMW-kre specializálódott kis műhely nagyon tapasztalt brigáddal compiuterrel mindennel. Pik pak tudják mi a baj megcsinálják barátibb áron, mint 1-2 helyen pofátlanul elkérnek.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2002 |
Megbízhatóság | (9) | Vezetett km | 20000 |