Az autó itt kezdődik!!!
Elönyök:nagyon nyomaték rugalmas, iszonyat király vele randalírozni:) Olyan mint 1rossz gyerek:) Az automata egyenesen mennyei még így 300000km után is! Mint 1 villany motor olyan egyenletesen adja le a teljesítményt és kapcsolgat fel!!! Az enyém 1 Mpacket 1es csomagot kapott és olyan mint 1 sín autó!!!! Nagyon nehéz vele rontani,mert nagyon ember barát!!!! Csodálatos, csodálatos:))))!!!!!
- vízpumpa1x, főtengely ékszíjtárcsa2x,(de azért,mert állítólag volt valami gyári hibás sorozat:( ! És most meg megöltem szegénykét:(((( Miskolcról Bp.-ig végig padló (220-235) egyszercsak elfogyott az erő iszonyat traktorhang,de haza hozott minket,sőt még a saját lábán ment a doktorbácsihoz is!!! Azt azért hozzá teszem,hogy elötte is elég fura hangja volt már a motornak( olyan hidrotökés),de szó se róla Én voltam az állat és én tehetek róla. Én mondjuk úgy gondoltam,hogy azért a BMW motor az motor!!!! Jó mondjuk nem 230as utazóra lett tervezve az biztos,de akkor is 1BMW!!!! Bírja már ha néha elgurul a gyógyszerem:) Egyébként ott tart a dolog,hogy aszívósor levétele után mértűnk kompresszíót és kiderült,hogy a 4 hengerből már csak 2és fél van!!!! CSodálatos!!!!:((((( és a legrosszabb az az,hogy az égvilágon senkire nem merem rábízni mert ezek a magyar szerelők olyanok,hogy oda "ver" neki kettőt "aszt jóvan kész" mondatával kiadja az autót es olyan szinten lehúz(még ha nem is csinált sok mindent akkor is),hogy az embernek az élettől is elmegy a kedve!!!!!! Úgyhogy egyszerűbb lesz kintről hozatni 1jobb blokkot aztán majd megint megy 1 darabig:)) Nagyon sajnálom,mert iszonyatosan szeretem és szerintem a BMW-nél stabilabb, megbízhatóbb, szebb, autó nincs!!!! És ezt nagyon komolyan mondom!!!! Rengeteg autót volt már szerencsém kipróbálni,de én többet másmilyet biztos,hogy NEM veszek!!!!!!! Jaa, és nem vagyok BMW-buzi,de ami jó az jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rack auo budaörs: katasztrófális fényezés és lakatos munka!!!! ÉS ALKATRÉSZEKET HAGYNAK KI A LAKATOSOK ÖSSZESZERELÉSKOR!!!!! GYALÁZAT!!!!
Máshova nem hordtam, mert nem akarok még szívrohamba meghalni!!!De tapasztalatom az van a többi szerelő műhellyel kapcsolatosan is,de ők mégsem annyira szemet szúró mint a Rack b.örsön!!! Márt csak azért is mondom ezt mert én is szerelő vagyok,csak én mondjuk amihez nem értek ahhoz NEM nyúlok!!!! Úgyh én magamnak csinálok mindent!!!! És aki teheti és van hozzá 1 kis érzéke az nyugodtan csinálja "otthon"! persze sokkal több ídő mint 1 szervíz és kellhetnek célszerszámok,de ma már mindent be lehet szerezni!!! Hajrá hajrá :)
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 2001 |
Teljesítmény | (9) | Km vásárláskor | 205000 |
Előző autója? | 2107 | Következő autója? | BMW, BMW, BMW midegy csak BMW legyen,dízel és 6hengeres |
Verdikt | (5.6/10) |