A Bömbölde
Az autót nemrég vettem, de ez már a 11. BMW-m. Volt már e21-e34-36 minden féle. Mellesleg autókereskedésben dolgozom láttam már sok csodát. PL: a külföldről behozott autók km órája ritkán mutatja a frankót, vagy ha igen akkor elég rendesen törött volt a gép. Kint sem véletlen adják el. Diesel Bmw-t csak kintről behozottat lehet venni( E46) mert itthon senki sem vette meg az ára miatt. (csak 316-ot) Szóval ne nagyon csodálkozzanak azok akiknél széthullik lépten nyomon, És az óra 38000-et mutat (vicc) .Többek közt ezért esett a választásom egy Magyar 316i re, vezetett szervízkönyv(ellenőrizhetően). Az autó nem egy gyorsulóművész(BMW-hez képest), de ha belendül nem olyan rossz. 200 a vége. De ezt érdekes módon ezt csak a BMW-nél fikázza mindenki hogy rosszul megy. A ford focus 1.6 jól megy? Ugyan már. A Bmw mi ? Űrhajó? Ez is csak egy autó. Na mindegy. Amúgy az enyém teljesen rendben van, az 1-2 aprósgot kellett kicserélnem rajta, és abszolút hibátlan. Megnéztem a szervízszámlákat, hogy mit kellett cserélni rajta az évek során, és semmi különös. Szinte csak a kötelezően előírt dolgokat kellett rajta cserélni. Amúgy a Bmw nem a legmegbízhatóbb autó a világon , de az eggyik legjobb. Én imádom . Futómű hihetetlenül el van találva ,beltér 10 pont, külső tökéletes. Beleülsz és mást többet nem akarsz vezetni. Nekem is voltak más autóim is, amikor éppen megutáltam valamiért a Bmw-ket,de hát már én is tanultam, és tudom milyet kell vennem. A lényeg hogy tutira tudd az előéletét(ez mondjuk minden autóra igaz)És az 5 éves dizel Bmw-ben 50000Km-nek ne dőlj be. Olyan talán világon nincs.
- Ülésfoglaltság érzékelő, szívócsővezérlés(disa)
BMW GROUP MOTORS
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2000 |