Zöld szörnyeteg :)
Beleülsz, és minden rád van hangolva! Nem hiába, hisz ez a bajor márka védjegye. Kényelmes, funkcionális belső tér, de semmi sallang. Minden egyből a kezedre esik, tökéletes a tervezés. A motor szépen jár, igaz ez csak 4henger, a legkisebb BMW blokk. Az úttartás valami fantasztikus. Úgy érzed, bármilyen tempóval beleengedheted a kanyarokba. Kellően feszes a futómű, de még kényelmes. A súlyelosztás mintha középmotoros gépben ülnél. Ez tényleg a vezetés élménye :) A feketeleves: ha spórolni akarsz akkor ez nem a te autód. Városban simán megeszi a 9-10et, és ha városon kívül nem eteted meg vele, akkor meg sem érdemled, hogy ilyen autót vezess! Imádtam, de korszerűsíteni kellett. Kevés volt már a felszereltség, és a sok megtett km miatt diesel mellett döntöttem, ezért kellett mennie! Életem egyik álma volt ez az autó, és minden percet imádtam a volánja mögött!!
- Vásárlás után két hónappal hengerfej tömítést kellett cserélnem. Ezen kívül az öt év használat alatt kopó alkatrészeken kívül semmit nem kellett cserélni.. Ez is kimerítette a vízpumpát (igaz ezt 2x),fékeket, hosszbordásszíjjat, a futómű apró dolgait, és természetesen az olajat, és a szűrőket.
Szerencsére magamnak szerelek :)
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1994 |
Előző autója? | – | Következő autója? | E46 320d Touring |