Autók » BMW » 3 (1990-2000)

3 320 i

Mocsok Baby

Az auto sajnos nem gyarilag volt ultetve, aminek okan a futomuve komplett felujitasra szorult, bar gyanitom erre az elozo gazdai nem sok figyelmet forditottak. Friss muszaki vizsgaval vettem, de amikor egy razopadon meglestem az autot (elegedetlen voltam a mozgasaval egy hozzabb ut soran), azt hittem hogy szetesik az egesz gep. Ennek ellenere viszonylag stabil volt az uton. Felujitas utan mint a beton ugy ragadt az aszfaltra, ennek megfelelo komforterzettel, fekvorendorok megkozelitese szigoruan csak lepesben. De hat ugy kell nekem.
Motorikusan nos... Soroshathengeres benzines, egy alom volt. 305 ezer km-el adtam el, es semmi, az egvilagon semmi baja nem volt. Az ketsegtelen, hogy a tizezres szervizintervallumok kozott magaevatett becsulettel ket liter olajat, de azt ugyanmar legyen szabad neki, ha mar otodikben autopalyan lazan tiltasig huzta a motor a kasznit. GPS szerint utotte a 200-at, ora szerint ennel tobbet de az ugye nem mervado. Mielott valaki hoborog, nemet autopalyarol van szo.
Belso, karpitozas egyebek: nos igen, mindenutt latszodott hogy nem uj auto: kormany kopott volt, de jo fogasu, uleskarpit vesztett a szinebol is, de nem volt kiulve egyaltalan, a muszerfal es egyebb muanyagok nem fakultak, nem szaradtak ki.
Nem volt gyanus nyusszoges bentrol, nem aztak be a lampak-ablakok, a rozsda csak ittott koromnyi helyen kezdte felverni a fejet.
Optikailag jelzem az M3-as tukor szep, de hacsak nem utangyartottal boldogitott az elozo tulaja, akkor soha tobbe.

- Futomu komplett felujitas.
- Tobbi mind kotelezo kopoforgo dolgok, elso fekbetetcsere, hatso csapagyak, olaj-olajszuro-legszuro, gyertyak, klima tisztitas-feltoltes.

Nemetorszag... nos... legalabb pontosak, hamar lassuak es dragak:)

Fenntartási költség (6) Évjárat 1996
Előző autója? R19 Következő autója? BMW X3
Verdikt (6.8/10)

BMW 3 (E36) 1990 (1994 - 2000)