Majden olyan volt mint a sex...
Szeretem.:
Azért amit nekem nyújtott...
Azért amiket átélhettem vele...
Azért amilyenné engem tett...
Ez az autó teljesen más,mint amit eddig tapasztaltál.Hihetetlenül egoista, igazán akkor tudod élvezni,ha egyedül ülsz benne.Mintha falkavezér kellene neki,fokozatosan tudod csak "betörni",megszokni.Először nekem is idegen volt,nem azt csinálta amit én akartam,de mikor ráéreztem az ízére,engedelmes társként simult alám,csak engem szolgálva.
Mindenki megnézi.
Mindenki megszólít.
Mindenki versenyezni akar.
Parkolóban,benzinkúton,piros lámpánál.
A gyorsulása,kanyarstabilitása,megállása egy másik dimenzió.Csak neked szolgál,csak neked él,mikor 4000 fölé pörgeted ficánkol örömében,hogy most végre megmutathatja .Mert ez az AUTÓ ezért született.Azért,hogy a vezetés legteljesebb élvezetét adja.Ahogy egy ilyen BMW-hez illik.
az elején nem szerettem. idegen volt, makrancos, mindenhonnan furcsa hangok jöttek, és egyaáltalán nem bíztam benne. Szerelem volt első látásra (már a külső alapján), csakhogy ez egy ízig vérig utcai versenyautónak megépített vadló volt, amit meg kellett szelídítenem, be kellett tőrnöm. Aztán rájöttem, hogy "Ő" ilyen. Megismertem, kezdtem megszokni.Alakított rajtam, némileg a maga arcára formált. Soha nem lesz még egy ilyen autóm! szoktam mondani. Biztos lesz, még jobb is. De úgy ahogy az első barátnőt, szerelmet, szexet nem felejti el az ember, ezt sem fogom. örök emlék lesz, és nem csak nekem.Mindenki óvott: tuningautó, motorjához hozzányúltak, veszélyes, elromlik, drága stb.HÜLYESÉG! Egy jól , igényesen megépített autó nem romlik el.Ezt az autót profi tunerek készítették(H&H design) és nagyon jól működött, a motorja maga volt a csoda!
bővebb adatok:http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=8325
- szervoszivattyú, bontott 28ezerft
- kormánymű bontott 35000ft
venczel antal autószerelő mester székesfehérvár
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1995 |
Előző autója? | 520i e34 | Következő autója? | csakis BMW!!! |