KÖLTSÉGES,DE A LEGJOBB AUTÓ!!!!!!
Hát...Hol kezdjem?Nekem,így 19 évesen,nem volt nagyobb első autóhoz köthető álmom,mint hogy legyen egy 2.5-ös BMW E36-osom.Megláttam a hirdetésbe,metál szürke,M-es külső,full extra,bőr...minden.Elektromos minden kutyafa´za benne.Igazi BMW.Megvettük.Eddig salyát BMW-je nem volt a fateromnak,így csak általánosan tudta-tudtuk átnézni.Látszólag minden tökéletes volt.Elsőre azt figyeltük meg nem-e füstöl,hát nem füstölt(most se füstöl)még 6000nél se,az olajat nem eszi az biztos.Váltója mint a vaj,motor csöndes,futómű nem zörög nem kopog(eddig legalábbis).Aztán jöttek a problémák,de sorra:
-Beterpesztett az eleje meg úszott jobbra-balra az úton.Egyenesen nem lehetett vele menni,90-nél már életveszéjes volt.Csere:Kormány Hardy,futóműszilent.Összesen 8000FT
-Hűtőventillátor forog ha kell,ha nem.Bekapcsolnia csak egy bizonyos idő után kéne,ha már meleg a motor.Csere:20000FT
-Mivel megvolt zúzva az eleje(nyúlvány,torony nem sérült)eltört egy pár műanyag sz´r amit az előző gazda nemigazán akart pótolni:hűtőtartó bakk és felső lefogató(műanyag bilinccsel volt felfogatva a hűtő!!!),terelőlemez a generátorhoz,műanyag haspáncél.Összesen 8000Ft
-Leégett az ablakmosófolyadék szivatyúmotorja 1000FT
-Fékcsövek elrohadva minden keréknél.Csere.
-Szelepdekli tömítés engedte az olajat.Csere:10000FT
-Klímafeltöltés.13000FT
Most a kuplungja sz´rakodik,néha veszi néha nem a sebességet...
Összességében jó autó,nincs ellenfele az utakon.Kényelmes,belül csönd van felhúzott ablaknál,tol mint az állat minden fokozatban,fogyasztást nem tudtam lentebb vinni 9 liternél de akkor csak tögymörgök az úton.Tankolni bírni kell de megéri!
A csajok imádják...Ehhez nem fér kétség.Ismeretlen bulák köszöngetnek nekem akármerre járok!Mindenhol megnézik ha parkolok,ha megyek vele.Fiatal társaim közül(18-20 éves skacok a GTi-kel meg Type-Rekkel) az utakon mindenki versenyezni akar...dehát esélyük...semmi.Odaverem őket mint a sz´rt.
Bár eddig sokmindent cserélni kellett rajta még mindíg szeretem és nem akarok megvállni tőle.A LEGJOBB AUTÓ EZ NEM VITÁS!!!!!!!!!!!!
- Hűtőventillátor(20000Ft),ABS jeladó jobb futóműnél(8000Ft),futóműszilent(3000FT),szelepdeklitömítés,
Mikor hova...
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 1993 |