halas kis gep
2007 szept.29-en kerult hozzam a gep. Azonal szerelohoz vidtem pestre .Atneztek a gepet,olajcsere,szurok,ekszijak.a szerelo azt mondta hogy agep kivalo a km a muszerfalon realis.Megnyugtato erezes volt ezt halani.2008 jan. elkezdett vinnyogni valami amikor a kormanyt telyesen eltekertem,elvidtem szerelohoz kiderult,hogy a szervopumpabol elmentek a csapajdokes azok vinnyognak.Lecsereltuk egy felujitottpumpattedtunk bele kb.30000ft es 18 honap garanciat kaptam .20080jun olaj csere stb.2009jan elromlott egy izzogyertya lecsereltem mint a negyet,es akkor vedtem eszre,hogy az auto alatt gazolaj folt van.Megallapitodtak,hogy a gazolajszivattyunal szivarog,kozben egy porlaszto is elromlott es a kapcsoloszekrenynel is szivargott az olaj.telyes javitas120000ft(csak a porlaszto volt 80000ft).Most a gep eleg jol mukodik csak picit a motor zajosabb mint volt.Azt mondtak,hogy a gazolaj szivattyunal kell meg allitani.Mindezek utan meg vagyok elegedve az autoval,mert szerintem az auto is egy csaladtag es ra is kell kolteni ha az ember nyugodtan akar utazni vele.Nem egy versenyauto eppen ezert nem ajanlom versenyezni vagyoknak mert csak kitapossak a lelket.
- szervopumpa csere,ekszij feszito csere,gazolajszivattyujavitas,izzogyertyacsere,egy porlaszto,olaj,szurok,ekszijak.
budapest,csak bmw szerelo,kivalo de sajnos nem tudok cimet
koloszvar,bmw szerelo gyengecske
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1996 |