Eleganz fürs aktive leben.(Freude am Fahren)
Sokat töprengtem milyen autót vegyek,s mivel nagyon a szívemhez nöttek a BMW-k ezért választottam egy E-36 os 325tds kombit kékmetált ami nagyon jól felszerelt példány bőr belső,metál,tetőablak,digit klíma stb.Az autó első éveit Ausztriában nyomta 2 évesen vettem nem volt összetörve és végig vezetett szervízkönyvel rendelkezett.Családom kényelmesen elfér az autóban feleségem kifejezetten kedveli az ülésfűtést.A gép M felszereltségű,de vettem hozzá Alpina felniket így kifejezetten kellemes öszhatást kelt.Babakocsi elfér a csomagtartóba és a fiam+lányom gyermek üllései is kényelmesen megvennek a hátsó üléssoron.Sajnáltam,hogy hátra már nem raktak elektromos ablakot,de legalább a gyerekeim nem nyomogatják feleslegesen.Kedvelem és kifejezetten praktikus a csomagtér elválasztó háló így nem csúszik előre a babakocsi+bevásárolt dolgok van elektromos csatlakozó a csomagtérben ami jól jön kiránduláskor hűtőtáska,elektromos cuccoknak stb.Kellemesen húz a gyári 144le és a 280nm bőven elég autópályán,országúton,városban is egyaránt.Teljesen megfelel az elvárásoknak normál emberi használat mellett elmegy a világvégére csak tankolni és szervízelni kell mindig időben és meghálálja.A formája időtálló remekmű.Svájci túra alatt Genfben beleolvadt a látképbe.Futóműve kiválló normál feszes úttartása van bár én családos ember révén nem megyek egetverően gyorsan.Ami negatívum az a sportfutómű hibája+az ültetésé hogy nagyon ráz az itthoni utakon bár csak időnként látogatok haza de látszik,hogy jóminőségű utakra van tervezve.Nagyon szeretem megtaláltam a számításom a kocsiban és családom is.
- Diesel adagoló cseréje.Magasnyomású szivattyú+generátor csere+akkumlátor csere!Izzító gyertya csere,üzemanyagszűrő.
- De ez 160ezer km alatt!!
BMW szervíz.
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 1997 |