Autók » BMW » 3 (E36) (1990-2000)

3 (E36) 318ia

Csak fanatikusoknak

Tavaly ősz végén vásároltam az autót, hirtelen felindulásból, de azért voltak már tapasztalataim a BMW-vel a kis családomból (540i, X5 (Eddig Budapesten nem autóztam, hittem a tömegközlekedésben, de a reggeli tömegnyomor egyre jobban kifejlesztette a tömegiszonyomat. Az utolsó csepp a pohárban az az öreg fater volt, aki felnyomult a teli villamosra, és közvetlenül az arcomba lihegte teli szájjal a reggeli pálinka + hagyma kombót... Másnap vettem meg az autót.)
Egy 318i-re esett a választásom, automata váltóval. Megnéztem pár autót, és a rendelkezésemre álló összegből (1 milla alatt) ezt tartottam a legjobb vételnek. Automata váltó, téligumi szett, nem csörgős motor. Igaz, csak 2 hónap műszaki volt rajta, de nem aggódtam. Elvittem a Wallis Dunába, hogy vizsgálják át... na ekkora baklövésnek még azt sem tartom, amikor a finn ikerpár cserediák-lány közeledését

- Benzinszivattyú (mint kiderült, gagyit kaptam...), belső ventillátor előtét-ellenállás, vízpumpa, kerékcsapágy, gyújtáskábelek, benzinszivattyú még egyszer, ablakmosó szivattyú

SC motorsport

Ismerős srác Hatvanban

Fenntartási költség (6) Évjárat 1992
Előző autója? - Következő autója? BMW E36, E46, E39 20i-től felfelé
Verdikt (6.6/10)

BMW 3 (E36) 1990 (1994 - 2000)