BMW M3 "UNLIMITED"
BMW M3/321Le..Els? kanyar városban, miiii eeeezz??Átcsesztek ez egy 325i "M"es szelepfedéllel.!!!Aztán kivonultam a városbóóóóól...na igen így már más a helyzet!Káprázat, ford szám7000ig röp???l!! Úgy 255-260ig tiltás nincs volt!! Nem turbó, nincs hirtelen hátba rúgás van viszont egyenletes teljesítmény leadás elejét?l-végig! Hátrány?? ja igen az elején én is így kezdtem.... hja, télen tedd le különben árok!! -hátsó hajtás!!!!
- Els? lengéscsill/Kárászy újjította/-12eft/db
- Kuplung gyári szett-76eft
- Dupla tömeg? lendkerék gyári-110eft
- Klima töm készlet-8eft
- Els? szélvéd?-26eft
? volt az un "HULLADÉK" átcseszte a fejemet munkájával,pénzemmel..stb nevére rászolgállt!! Úgy hívják CINDEL TAMÁS Szombathelyen kókánykodik" a MOL kúttol befelé a 4 sávoson úgy 300m re van a m?helye egy autószalon mellett!! KER?LJÉTEK EL!!!! KAZÁNKOVÁCSNAK is rossz.
Az autót végül Kecskéden javítattam Jakobi Laci nál Jó szerel? és mint kider?lt egy "M"es BMWt is lehet ´vidéken javítattni. Ez azért érdekes mert én is úgy gondoltam ilyen autónak szakszervízben de legalább egy típus tudornál a helye-Pl "INTEGRALE"/B.Janika Üdv!
De az autóm ott állt meg!-Hála a HULLADÉKNAK.
Lacinál az id? volt a baj,mint sok szerel?nél de megtér?lt-"szervízárak=horror egy M3 esetében.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1997 |
Megbízhatóság | (9) | Vezetett km | 32000 |