Autók » BMW » 3 (1990-2000)

3 318tds

Bajor söröshordó

8 hónapig kerestem ezt a drágaságot és 2007.07.25-én az enyém lett.De mostmár fél éves használat után azt mondom megérte várni bár szar volt,mig keresgéltem(hála az internetnek)összejött.Belgiumból származik a szemem fénye,jobbára 2-en utaztak benne az ülések állapota alapján a hátsó traktus mintha a szalagról gurult volna le olyan újak a kárpitok.apróbb szépséghibák vannak az autón de elenyészö.Amikor haza hoztam első dolgom az volt hogy lementem egy ismerösömhöz ő már 2éve rendelkezik egy testvér touringal.kicsit kiakadt mert sokkal keményebben viselkedik az úton az enyém mint az övé!Késöbb kiderült azért mert le van ültetve,ez akkor derült ki mikor vettem rá a jóbarátomon keresztül alufelnit és feltéve rá beleért a sárvédőivbe a nagyobb huppanokon.Ezt megoldottuk egy garnitura gumibakkal(400-500ft)és nem lett fapados még mindig.Egyetlen negativum vétel utáni 2 napon egy superb-vel versenyeztem,lekajáltam de mivel nagyon meglett küldve a gép lelazult a vizpumpa és felrottyant a viz és fel kellet adnom a futamot Az ismerösöm huzott haza,kicsit kiakadtam mert azt hittük,hogy a viszko kuplung lett készen,de megusztuk és ki lett cserélve a vizpumpa.Azóta megbizhatóan müködik ill. a szijfeszitő adta fel novemberben de akkor haza tudtam menni vele+izzitó gyertya csere októberben amikor az első minuszok bejöttek.azóta 100%-os a verda mindig megy teszi a dolgát!!!Az autó szerelő barátom kipróbálás utáni nyilatkozata ennyi volt:odabaaaasz!!!Tehát folytatom a kalandjaim elmesélését ami a bökömröl szól:eltelt a tél minden rendben volt jöttem mentem a paripával kötelező olajcsere volt csak.Márciusban nemvárt pénz jött a zsebembe amiböl elég jól rendbe tudtam tenni a verdát.

- komplett ékszij feszitő görgö (16000ft),vizpumpa(12000ft) 1garnitura izzitó gyertyák(13000ft)+a vétel utáni kötelező szürő cserék és olaj ill.1garn.elsö fékpofák (ate)10000ft,1garn.axiál csukló 14000ft.kipufogó flexi cső 6000ft.

egy jóbarátom aki már sokszor kihuzott a csávából.

Szervizbe nem viszem nem bizok bennük!!!+mocskos drága órabérben dolgoznak szerintem!

Fenntartási költség (8) Évjárat 1997
Előző autója? astra 1.4 16v Következő autója? e46 vagy e39
Verdikt (7.3/10)

BMW 3 (E36) 1990 (1994 - 2000)