Autók » BMW » 3 (1990-2000)

3 E36 320i Coupe

Az első szerelem

19 éves vagyok. Ez az els? autóm. Tavasszal kezdtem el nézegetni az autókat a neten, hogy milyen is lenne vajon a megfelel? gépezet. Mindenképpen német autót akartam venni.
Korábban még az Opel Calibra vonzott. Ki is néztem már több lehetséges alanyt a neten. Majd kiváncsiságból megnéztem, hogy az 1-1,5 milliós határokon belül milyen Bömbik vannak. A lényeg az, hogy amint megláttam az E36 Coupe-t már nem kellett Calibra. 1 havi keresgélés után megtaláltam a megfelel?t. Egy mauritius-blau-metal E36 320-as Coupet. Megnéztem és kb. 1 hét múlva már nálam volt a gép. Küls?leg és bels?leg is nagyon megkímélt állapotban van és a motorja tökéletes, mind a 151 lóer? benne van. A fogyasztása csak városban 9,5 Liter. 1994. 11. havi. Jól felszerelt, b?r nincs benne, napfénytet? és automata váltó. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Most küls?leg tuningolgatom (Angel-eyes, tet?szárny, spoilertoldat, stb.), a motorhoz nem nyúlok, mert mindig a gyári a tökéletes. Most már biztos vagyok benne, hogy ebb?l a pénzb?l jobb autót nem találhattam volna. Minden igényemet kielégíti és még a csajok is buknak rá..... :))) Hát röviden ennyit, a következ? is E36 lesz, de az már M3.

- A fél év alatt eddig 1 gömbfej lett kicserélve. Ez szerintem nem sok.....

Fenntartási költség (9) Évjárat 1994
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 198000
Előző autója? Következő autója? E36 M3
Verdikt (8.1/10)

BMW 3 (E36) 1990 (1994 - 2000)