Amiért érdemes volt estéket átdolgozni dolgozni
Nagyon szeretem ezt az autót mivel Német,illetve Angol autópályán-országúton használom munkám miatt ezért a futóműről csak jót tudok említeni szépen teszi a dolgát,a felfügesztést mintha oda öntötték volna az autópályára nagyon feszes megfelelő erőtartalékok vannak benne.Bár hosszú utakra használom Angliai Kent megyében van egy jópár keskeny útszakasz s mivel itt sikszor csapadékos az idő meg levelek borítják az utat megtréfálja az ember,ha nem vigyáz könnyen kicsúszik a fara.Klasz az ülésfűtés benne,fehér bőr így egy kicsit kényes,de még igy 10 évesen sem látszik rajta a használat mintha most hoztam volna a szalonból.A műszerfal és közép konzol vörösen izzó fényei szinte megbaboázzák az embert este imádom.Praktikus a tetőablak ami több irányban állíthattó és dönthető.Hátsó csomagtér háló praktikus.A kuplung kicsit kemény,nem szereti a városi forgalmat és a lábnak is fárasztó.Megérte az árát normális emberi használat mellett nincs semmi probléma vele és a fogyasztása is elfogadható városban 11-13,6liter tartós országúton 90km/h val 8,7liter volt az átlag.Klasz gépjármű azt kapja a pénzéért az ember amit elvárható.Amikor megvettem az autót az összes szervízszámla és szervízkönyv megvolt hozzá a kis könyvében ott sorakoztak a kis pecsétek,a gyári papírok a hozzá adott gyári prospektus is meg van+A két gyári kulcs a pótkulcs és a műanyag mesterkulcs is meg van és meglepetésemre az előző tulajdonos amikor elhozta a házunkhoz akkor félig volt benzinnel a tank milyen érdekes teljesen megdöbbentem!Egyébként az előző tulajdonos nagyon korrekt volt még a műszaki vizsga számlákat is lefűzve átadta.Azóta már pár pecsétet én is raktam a kis könyvbe szeretném ha sokáig szolgálna ez az autó engem és a családomat!
- Lemerült az akkumlátor.Klíma-végfok szabályozó,A fedélzeti számítógép kijelző paneljének a cseréje mert a régi pixeles volt.
BMW szakszervíz Münchenben!
BMW szakszervíz Agliában Kent megyében Asfordban!
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1998 |
Előző autója? | 325i | Következő autója? | BMW 330i |