Autók » BMW » 3 (1990-2000)

3 e36 320

A kocsik keresztapja

14evesen került hozzam ez a 6hengeres szepseg.az elsö szeriabol volt.nagyon megkimelten vettem vegig egy tulajos volt.ö mondta 1evesen szetment a difi es a valto.ezek szeriahibak voltak igy visszahivtak öket es garira megcsinaltak.azert mikor megvettem meg igy is belekerült jopar 10ezresembe mig teljesen hibatlan allapotu lett.rengeteget költöttem az optikajara is.az a motorhang ami ennek a 6hengeres dögnek volt semmihez sem foghato.es lazan büntettem vele a sok millas verdakat.sokat hajraztam vele na olyankor ra se neztem a fogyasztasmeröre.aki azt mondja tiz alatt eszik annak nem kene bmw.inkabb valami totyogos verda.vezetesi elmenye semmi mashoz nem foghato.hiaba a bmw az bmw.mindemellet hogy imadtam azert megkell hagyni hogy tenyleg szervizigenyes.aki erre nem figyel abbol kuka lesz.csak igenyes embereknek ajanlom.a kocsiban erezhetöen 150körül kezdett el elni a motor.addig csak kinlodott.230volt a vege chippel.ott mar kerte volna a 6.fokozatot.merem allitani hogy több ember megbamult benne mint barmelyik hasonlo aru kocsiban.a csajok imadtak.a kocsik között ez a kiraly az biztos.de kernek mindenkit csak az vegye aki tud is költeni ra mert ennek tenyleg lelke van.mire sikerült csodaszepre varazsolni makulatlanra addigra megszorultam es kenytelen voltam megvalni tölle.azota siratom.volt azota 3masmilyen kocsim ami a bimmerhez nezve mind egy kaki.

- hatso lengescsillapitok szerelesel együtt 35be megallt.kutyacsontok mindket oldalt darabja 5ezer.izzo csere.feszitögörgö csere.

egy bmw magus.

Fenntartási költség (7) Évjárat 1991
Teljesítmény (9) Km vásárláskor 162000
Előző autója? 100nx Következő autója? fiat bravo
Verdikt (7.5/10)

BMW 3 (E36) 1990 (1994 - 2000)