Autók » BMW » 3 (1975-1984)

3 316

Az öreg Cápa!!!

A kocsi 1993tól van a család tulajdonában. 195 ezer km-el vettük. Jelenleg kb 500ezer van benne. Azért csak kb mert a kmórája állandó jeleggel vacakolt, zörgött. Az esetek 80%ban nem mért. A kocsi 10évig napi rendszerességgel volt használva, mostmár csak hetente kb 200km-t megyek vele.
Fogyasztása: a multkorában mértem, akkor 8Litert evett országúton, átlagosan 110es tempó melett. Szerintem ez nem sok, köszönhet? valószín?leg az 5ös váltónak. Városban biztosan beveszi a 10Litert.
Hibák: Összesen 2szer hagyott cserben 12év alatt. Egyszer a benzinpumpa halt meg, másodszor a megszakító, egyik sem volt olyan nagy összeg.
Ennyit megtett km után sem volt a motorja még felújítva, azt nem mondom hogy olyan mintha új lenne, de gyönyör? szépen jár.
A futóm?vére ráférne egy nagygenerál, de ez f?képp a "jómin?ség? magyar utaknak" köszönhet?!
12 év alatt ezeket kelett cserélni:
-kipufogórendszer
-2els? sárvéd?lemez
-2 küszöblemez
-f?t?ventillátor
-egy pár apró m?anyag kütyümütyüt az utastérbe
Olajat, fékeket nem említem, egy párszor már biztosan cserélve lett!
Átlagában véve: alig kellett költeni rá
Én imádon, szerintem soha nem adom el!!!

- km óra
- benzinpumpa
- kerékcsapágy
- lengéscsillapító

Fenntartási költség (10) Évjárat 1980
Teljesítmény (4) Km vásárláskor 195000
Előző autója? Következő autója?
Verdikt (7.6/10)

BMW 3 1975