Agresszív bébi bömbi
Kezdem az elején: Van egy 2006-os évjáratú 2.0 dízel mazda 6-osunk, amivel annyi probléma volt,hogy iszonyat. Temérdek pénz ráköltése után döntöttünk egy új autó mellett. A feleségem mondta ki a végső szót :-) Rengeteg teszt elolvasása után döntöttünk az egyes bmw mellett. Házassági évfordulónkon elmentünk tesztvezetésre a győri leier bmw szalonba, ahol az értékesítő kolléga nagyon,nagyon szimpatikus és segítőkész volt. A próba után rábeszélt minket a tesztelt bemutató autóra és nem bántuk meg. Mi tulajdonképpen egy alapot akartunk venni és ehhez képest elhoztunk egy viszonylag jól felszereltet ( pl kormányról vezérelhető telefon, tempomat, prof cd, digit klíma, bőr belső, ülésfűtés, urban line csomag, világítás csomag, stb ) az alapárért. Az autó maga a tökély, 1.6-os benzines létére ( túrbós persze ) jobban megy,mint a kétezres mazda. Iszonyat jó az úttartása,a feleségem,aki a mazdával nem mert belemenni az ívekbe 70-80-nál többel,ezzel simán beletolja 100-al síkos úton is,mert annyira stabil a futómű! Egyáltalán nincs az embernek félelem érzete benne, érezni, hogy maradéktalanul meg lehet bízni az autóban! A fogyasztása fix 140-es tempomatos autópályán 6,9-7,2 között volt, országúton 90-el 4,5-5 liter. Elég dinamikus kis kocsi,két felnőtt,két gyerek, megpakolva is húzott rendesen és mondom ezt a 143 le-s 310 nm-es mazda után! Pedig ez az autó csak 136 le és 220 nm! Hihetelen,de fogyasztásban is veri a mazdát! A győri leierről még annyit: nagyon rendesek és figyelmesek voltak végig, csak dícséret nekik, remélem a kötelező szervízeknél is így lesz! Ja az autóra 5 év teljeskörű garancia van, aminek keretében még az olajat és a szűrőket is ingyen cserélik!
- Még nyílván semmi :-) Majd frissítek folyamatosan,de remélem ez a mező üres marad :-)
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2012 |
Előző autója? | mazda 6 | Következő autója? | 1-es, vagy 3-as |