kis meglepetés
Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve, az elvárásaimnak megfelel.
A kocsi rendelésekor törekedtem a sportos kialakitásra: M kormány, sport ülések, sport futómű (szerintem lehetne keményebb is, a gyári ültetés hiába 1,5 cm néha okoz gondot,- leér az alja, nagyon kell rá vigyázni) Néhányan panaszkodnak a defekttürő abroncsokra szerintem jók.
A sport ülésekbe és kiszálás nekem kicsit nehézkes, nagyon alacsonyra kell leülni, de bent nagyon jó kényelmes és van hely,tényleg minden a vezető köré termett.
A start stop funkcó nagyon jó föleg városban (+3 fok alatt nem müködik).
Fogyasztásal elégedett vagyok- valami ilyesmit vártam.
Ami nem tetszik:
-a műszeregységben nincs visszajelzés a tompitott fényszoróról, a vízhőfokról, tempomatról.
-5W-30-as olajat csipegeti, sajnos ez nem az autó hibája hanem az olajé - anyira hig - de így legalább az első másodpercben is van kenés!
Eddig hibátlanul müködik, remélem ezt a jó tulajdonságát is megörzi. (az ADAC szerint is éllovas a megbizhatóságban)
- 20 A-es biztositék ment ki benne az én hibám miatt.(túl hajtottam a szivargyújtó csatlakozót egy inverterrel és a bizti megadta magát)
- saját magam javítottam. Egy levél bizti (10 db különböző ellenállású) az autós boltban 350 Ft. A BMW szalonban db-ja 120 Ft.
Magisz KFT. Debrecen.
Bejáratás utáni olaj cserére vittem (2400 Km-nél)
a szerelő srácnak nem nagyon tetszet a meló még a művezetőre is csúnyán nézet hogy neki olajat kell cserélnie.- a munkát rendesen elvégezte.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2007 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 12000 |
Előző autója? | 2107 Havassy (316/304) tömör élvezet | Következő autója? | BMW |
Verdikt | (7.6/10) |