Dízelsport
Amióta megvettem mindig várom a pillanatot, hogy újra beleülhessek. Mindegy, hogy dinamikusan vagy nagypapásan, autópályán, hegyi utakon vagy városban vezetem, minden helyzetben élmény vele autózni. Hogy miért? Hihetetlen dinamika és kanyarstabilitás, kényelmes vezetői pozíció, jó hifi, hasznos extrák (automata légondi és lámpa, esőérzékelő ablaktörtlő stb..) és nem utolsósorban "kis" fogyasztás.
Sokan panaszkodnak a defektmentes gumikra, hogy ráz meg hogy drága. Ez igaz egyetértek velük, de mégicsak jó az a tudat, hogy egy defekt esetén nagy sebességnél nem fog leperegni az abroncs a felniről.
Ha mindenképpen kötözködni akarok és objektíven szemlélem az autót akkor igaz, hogy hátul nincs valami nagy hely és ez egy negatívum - de engem ez annyira nem érint mivel max évente 2,3-szor ül be mögém utas. Különben is az autót a menetteljesítménye alapján a sportautók közé sorolnám, azok között pedig nagyon kevésnek van megfelelő hely a hátsó ülésen, nem beszélve a csomagtartó méretéről.
- eddig semmi
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Toyota corolla 1.6 | Következő autója? | még nem tudok erre gondoni |
Verdikt | (7.2/10) |