Autók » Barkas » B- (1000)

B- PLATÓSPONYVÁS

Többér ment el mint amennyiért jött!

Bútoszállításra nekem ez jött be legjobban.Az autóval "garázsban" álltak! Az ÁB adta le mert leamortizálták. Én nem vettem észre legalább is a vételtől számított 1 évig biztos nem. Akkor a kopó alkatrészek és a magasított ponyva jött a képbe és az ezzel járó hengerfej pakolás. Nagy idő volt így a vevőnél csak a forgalomra kellett hivatkozni és 1-1,5 óra késéssel, de a bútor is odaért. Veseköved az nem lesz tőle mert kirázza belőled attól ne félj viszont a fűtés miatt öltözz fel rendesen. Valószínű webastó hiánya tette, de hát platósnál hova is tette volna a gyártó.
A vezető üllés mögé értékes kabátot vagy táskát ne tégy mert az akkumlátor sav csodát tesz vele. A kipufogót vagy cseréld vagy foltozd és a világ végéig ( Bamakóig) elmegy.
Az út tartásodra azért figyelj mert a régi pneumant gumival átugrik egy kamion által készített nyomvájút úgy, hogy észre sem veszed!!!
Behozta az árát sőt a következőt is az ő segedelmével vettem.
Extrák: rádiómagnó, utólagos ülésfűtés, ködlámpa, vonóhorog.
A keverék arányát azért mindig ellenőriztem 1:50 volt mindig kivéve amikor nem csak én tankoltam akkor 1:33 is összejött meg a kondenzcsík. A gyorsulása szerintem 80km/h-ig nagyon személyautós volt utána már csak küzdött. Az érdi emelkedőn az M7-es pályán egy jó keverék után nem volt trafi az biztos, de a végsebesség túl lépése sem veszélyeztet!!

- GYERTYÁK, AKSI, FÉKEK, KÉZIFÉK ÁLLÍTÁS,IZZÓK, 1X HENGERFEJ TÖMÍTÉS KB 60 PERC ALATT!
- GYUJTÁS ÁLLÍTÁS, BIZTOSÍTÉKOK, ÉKSZÍJ.

SPREICZER MESTER CSÖMÖR

Warbi szervízben nőt fel és csak ő nyulhatott hozzá vagy én!

Fenntartási költség (8) Évjárat 1987
Előző autója? TOURIST Következő autója? VW T4