Autók » Barkas » B- (1000)

B- 992

Sereg-hajtó

Igazából nem az enyém volt,sorkatonaként csapattuk Csobánka és Szentendre között a Barkácsot,reggel hozta a hivatásosokat,délben mentünk ebédért,délután vitte a hivatásosokat.Ha ment.Már nem emlékszem túl jól,de az egyik sofőrt fél évig csak deréktól lefelé ismertem(nem röhög),mert állandóan szerelte behajolva,vagy alámászva.Csobánkára felmenet rengetegszer egy hengerrel a háromból küszködtük fel magunkat,aki ismeri a helyet,tudja miről beszélek,a váltóját állandóan gányolták,plusz lehetett az ablakot törölgetni,mert valamelyik hiv.kat,folyton összezsírozta,mikor nekidőlt belülről :)

A belsejéről nem beszélek sokat,aki látott már KGST autót élőben is,az tudja,viszont érdekes,hogy a vezető-és az anyósülés között,talán a kardánboxon,vagy min,van egy felhajtható bőr lebernyeg és sokszor menet közben,vagy rosszul emlékszem,piszkálgattak valamit.De hogy ott volt,az tuti.

Én csak utasként ültem benne,így is rémálom volt,de legalább vannak szép emlékeim is.Egy kurva a műutat szegélyező sövény mögül kiugrott elénk,miközben 110-el suhantunk lefelé,a sofőr-talán a Zoli,talán a Matyi,vagy a Kuplung-meg eltorzult arccal üvöltött neki és még dudált is.Bizony.

- Mindig más,összességében bármi,de legfőképpen a váltója.

Sereg,telephely,porban

Fenntartási költség (10) Évjárat 1987
Előző autója? Következő autója?
Verdikt (4.4/10)

Barkas B- 1000