A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a [email protected] címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Audi » TT (2014)

TT 2.0.TFSI Quattro 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

A tökéletes megoldás

Szöveges ítélet

A tökéletes megoldás

Ha van egy nagy méretű, nagy csomagterű autód,akkor a családi utazás, vakációzás, cuccolás stb.kipipálva.
Mire jó emellett egy kis sportkupé? Túlzás nélkül, minden másra!
Két személy tökéletes kényelemben utazhat: az ülés remek, hely van (én 182 cm vagyok, de a fejem fölött még van vagy 6 cm a tetőig),a középkonzoli kijelző megspórolása miatt a beltér széles. Én 17-es kerekekkel használom, ami a magyar utakon elég komfortot biztosít.
Van 305 liter csomagtér, ami egy ilyen forma mellett becsületes-és persze a hátul lévő lábtér nélküli padra is lehet pakolni.
Van egy lelkes kis motor-ez az alap 230 lóerős is sportosan viszi ezt a kis autót, ami nem csoda, hiszen mindössze 1410 kiló. Az összkerékhajtás megnyugtató, a fékek megfelelők, a futómű pedig kifejezetten jó. A DSG remek, egyedül a sportfokozatot kellene kicsit átprogramozni, előzés után nem hajlandó felfelé váltani.
A fizikai műszerek helyetti képernyő nekem nagyon tetszik, a 14 gombos kormánykerékről minden funkciót kényelmesen lehet vezérelni. További pozitívum: a korábbi Audi hibát, a keret nélküli ablakok szigetelését tökéletesen megoldották. Az autó formája nekem nagyon bejön, a mérete pedig igen célszerű: bárhova befér a parkolásnál.
Apró hiányosságok: a visszapillantó feletti,a többi Audimban meglévő napszemüvegtartó hiányzik, holott bőven meglenne a helye;a start/stop rendszert fölöslegesnek tartom-így is 8 literes az átlagfogyasztás-de minden indítás után újra ki kell kapcsolni;az ablakmosó folyadék tartálya kisebb, mint a megadott adat-legalábbis sohasem fér bele az egész flakon tartalma, hiába jelzi üresnek a számítógép.Amit cserélnék: az ülést az előrehajtáshoz kireteszelő kis bőr fogantyú az egyetlen gagyi dolog ebben a beltérben.
Ami viszont óriási öröm: ebben végre átélem, mi az a „vezetési élmény“ amiről annyit olvastam! Volt már két 300 lóerő körüli autóm, de most ez a TT kellett ahhoz, hogy megtapasztaljam: a lényeg a súly/lóerő arány és az, hogy a futómű,a fékek és a váltó megfelelően kiszolgálja a motort. Itt precíz a kormány, azonnal reagál a váltó, a motor lelkesen pörög és a durrogás (amitől pedig tartottam) sokkal kulturáltabban fejezi ki a kikényszerített előzés végén a véleményünket, mint a feltartott középső újj…A gyorsulás ezzel a leggyengébb benzinmotorral is nagyon meggyőző (erre még rátesz a finoman beállított kipufogó hangja) -el se tudom képzelni, mit művelhet a 400 lóerő a TTRS-ben…
Nagyon bejött nekem ez a kis autó, szívből ajánlom mindenkinek!
A végére még egy kellemes dolog: úgy tűnik, a legtöbb TT tulaj az utakon köszön egymásnak!

Hibalista

- 39000 km alatt még semmi

Ide hordtam szervizbe

Értékelése:

Képek az autómról

Fenntartási költség (5) Évjárat 2015
Kényelem (9) Használati időtartam 1 év
Teljesítmény (9) Km vásárláskor 8500
Megbízhatóság (10) Vezetett km 30500
Szerviztapasztalat (5) Átlagfogyasztás 8 l
Előző autója? A5 3.0.TDI Következő autója? TT
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (8.1/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Audi TT 2014 (2015)

További ítéletek (2 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)