Autók » Audi » Tt (2006-2014)

Tt 2.0T

Ezüst tornádó

Ma reggel vettem át az új TT-t.Azóta járkálok vele mint a mérgezett egér,de nem tudok betelni vele.A kényelmét illetően kellemes meglepetés.Több sportkocsihoz is volt szerencsém,de ez kellően nőiesre sikeredett azokhoz képest.Könnyű jó kormány,határozott irányithatóság.A futóműve feszes,sportos.Ami nagyon csodás az a motorja.Keresve se találni benne a turbólyukat,mert nincs.Alapjárat és 6500 fordulat között egyenletes és kitünő nyomatékkal húz.Én még ilyet nem pipáltam.A fékje jól fog,mesésen.Az első benyomásaim róla abszolut pozitivak.A felszereltsége kitünő a felhasznált anyagok magas szinvonalat képviselnek.Csak csak pozitivat tudok irni róla.Negativum:az ember nem akar kiszálni belőle.

- Annyira új,hogy még nem is lenne szabad semminek elromlani.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2006
Előző autója? A4 1.8T Következő autója? egyenlőre nincs kilátásban,de AUDI lesz az biztos
Verdikt (8.7/10)

Audi TT 2006 (2006)