Autók » Audi » TT (1998)

TT 1.8T Q180Le

Kis aranyos

Szeretem, azt kaptam t?le amit vártam. Volt már gyorsabb, jobban gyorsuló autóm is, az is igaz nem ennyi pénzért. Kicsit morog már benne a difi vagy valami azon a tájékon. A váltó se a legfinomabb már, az is igaz, én gyilkolom az autót. Városban 12-13 literrel elmuzsikál, pályán 200-nál 18l.
A l?rés szer? ablakokat 1-2 óra alatt meg lehet szokni, és szinte ez az egyetlen sportosabb kocsi amibe a 187cm-mel és 100kiló feletti súlyommal kényelmesen elférek. Egyedül. Vagy n?vel. Ha a barátom is beül, (190+centi, 120+kilo) már majdnem összeér a vállunk.
Formájához képest soknak érzem a szélzajt.
Csajozós autó? Nem tudom, nekem még egy se feküdt a motorháztet?re, ugyan csináljam már meg. :)

Meglep?en jól tartja magát, pedig ütöm-vágom.
Ja, kétszer kellett az olajtekn?t cserélni, ezeken a hepehupás utakon ha kicsit nagyobb a tempó, könnyen odavágja az alját az ember...

- Klima meghalt, olaj a kormányszervóba, kuplung szerkezet, fékbetétek, olajcsere. :)

Ide-oda

Fenntartási költség (8) Évjárat 2001
Teljesítmény (7) Km vásárláskor 72000
Előző autója? E65 Következő autója? SC430 vagy E65
Verdikt (7.3/10)

Audi TT 1998 (1998 - 2006)