Autók » Audi » Q7 (2005-2015)

Q7 4.2 FSI

Ingolstadt csodája

Egyszerűen remek!A kényelem fantasztikus,a motor szintén.4.2 FSI van a járgányban és amikor odalépek neki (eszik rendesen de egy ilyen autótól és egy ilyen méretű motortól ezt kell várni) mindenkit belenyom az ülésbe.A motor hangja fantasztikus.Vezettem már 3.0 TDI-t is de szerintem a 4.2 FSI jobb bár többet eszik de ez egyáltalán nem lényeg.Havonta kb.1200-1500 km-t teszek meg vele.Szerintem az összes Audi közül ez a legjobb.Ha felajánlanák nekem , hogy egy A8 vagy egy Q7 akkor biztos az utobbi.A méretei alapján először azt hittem , hogy milyen nehéz lesz vele menni,parkolni a városban de ha megszokjuk a méreteit akkor pazar(nem keveset segít a parkolásban a tolatóradar) vele menni és parkolni sem nehéz.Apáméknak Peugeot 307 SW-jük van és azt nagyon sokat vezettem és onnan nem nehéz megszokni a Q7-tet.Nagyon tetszik , hogy nagyon sokat megnézik és egy kicsit tartanak is tőle.Szerintem egyáltalán nem sok érte a 20 millió sőt szerintem az autó tudásához képest olcsó.Imádok vele menni.Fel se tűnik vele 300-400 km megtétele.Mielőtt megvettem a Q7-tet az előtt egy Fiat Stilo-m volt és azzal nem , hogy nem szerettem Budapesten közlekedni autóval ma viszont amikor csak időm engedi akkor felmegyek vele.Voltam már vele Német-ben is és nagyon tetszett az auto teljesítménye.Megadják neki a kellő tiszteletet mindenhol.Mára édesanyám is megszerette pedig neki nagyon nem tetszenek az ilyen árú autók.Végezetül az egész autó maga a tökély!

- Semmi

Autó Körös,Békéscsaba