A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Audi » Allroad Quattro (2000-2005)

Allroad Quattro 2,5 tdi 

Az ítélet értékelése
3,0(4 db)

Mielőtt megvennéd ezt olvasd el

Szöveges ítélet

Az autot 2002 ben vettem át 160.000 km rel . Én nem a tulaja lettem (szerencsére ) csak a sofőrje . Az igaz hogy rengeteget kellett menni vele minden körülmények között de ez mégis abszurd volt . A fönököm büszke volt rá mert 520.000 km volt benne amikor ellopták és még jól ment . Ja ez igaz de milyen áron ? Elöször szétrepült menet közben a viszkon levö müanyag lapát a darabjai beleálltak a hűtúbe ami persze rögtön ki is lukadt . Az autó menetképtelenné vált ami egy olyan ember számára aki egyik tárgyalásrol a másikra rohan mindig idő szűkében van nem éppen ideális . Ez a hiba még 2 x előfordult a röpke 5 éves élettartama alatt . Aztán egyszer csak nagy füst az autó mögött az erő elszállt a motorbol (ami a chip tuning ellenére sem volt sok ) sajna mind a két turbo meghalt ismét vontatás irány a szerviz . Nem sokkal késöbb már alig akart menni föleg emelkedön egyszerüen nem volt ereje megint szerviz ahol közölték hogy mototr csere jön sajna 350.000 km nél . Puff neki . Túl voltunk mindenen megint pár hónap nyugalom aztán ujabb füstölés megint nincs erö a motorban de ez most más ha nyomtam a gázt pörgött a motor csak az auto nem ment sehova . Szétszállt az automata váltó kinyomta az olajat a forró kipufogóra szépen nézett ki . Ismét szerviz . Azt nem is írom le hogy hányszor volt baj a légrugókkal hányszor tiltott le az elektronika , hegyi utakon csavarodott a kaszni ezért elrepedt a szélvédő , beragadt az automata válto karon a biztonsági gomb nem lehetett kipiszkálni de beinditani sem emmiatt az autot . Hóban indulni nem tudott mert a turbo dieselnek alul nem volt nyomatéka de az automata váltó nem engedte felpörgetni a motort . Egyszerüen igy 360.000 levezetett kilométer után akkor sem kellene ha ingyen adnák mert volt alkalmam látni a szerviz számlákat pl komplett motor 15.000 euro + munkadijj turbok cseréje 8.000 euro + munkadijj automata válto csere12.000 euro + munkadijj ezek csak a kötelezö szervizen felüli javitások . A fogyasztása sem alacsony . Jó nem vagyok Audi párti de azért nem mert korábban nekem is volt saját A6 osom de az is borzalmas volt
nem megbizható iszonyatos az alkatrészár . Én azóta átnyergeltem amerikai autora Jeep re és nem bántam meg . Igaz sokkal lassabbak mint az Audi de igy majd egymillio levezetett kilométer után belátom lassan járj tovább élsz . Összességében szép tetszetös autó a műszerfala mint egy repülöé föleg este de megbizhatatlan drága borzalom . Most ugyanezt a tipust vezetem csak egyel újabbat 3,0 l biturbo na az már jobb valamivel de arrol majd ott beszámolok .

Hibalista

- Turbo k mind a kettő egyszerre , komplett motor , automata váltó , a futómű rengetegszer , a légrugók a navi 3 x egyszerűen minden csak a tetúlemez nem lett cserélve

Ide hordtam szervizbe

Audi Hipp

Értékelése: 2

Képek az autómról

Fenntartási költség (1) Évjárat 2001
Kényelem (1) Használati időtartam 4 év
Teljesítmény (6) Km vásárláskor 160000
Megbízhatóság (3) Vezetett km 400000
Szerviztapasztalat (1) Átlagfogyasztás 13 l
Előző autója? A6 Következő autója? A6 Allroad 3,0 biturbo
Ennyire szerette (1) Megérte a pénzét? nem
Verdikt (1.7/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Audi Allroad Quattro 2000 (2000 - 2005)

További ítéletek (26 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)