Mennyei luxus
Az autot teljesen ujonnan vettem,igaz várni kellet rá kerek 1 hónapot mivel raktáron nem volt ilyan kárpitban amilyenben kértem.Nem csak Kecskeméten nem volt hanem az egész országban... Na mind1.Megérte azonban várni rá! Csodálatos a teljesítménye az autonak,a 4.2-es motornak amikor lepadlozom az földöntúli élményt ad! Előtte 5 évig Q7-el jártam ami szintén maga volt a menyország.Ugy volt , hogy most is Q7 lesz majd de ugy voltam vele , hogy Varietas delectat! Az A8-nak ugy gondolom , hogy a legnagyobb ütőkártyája a kényelme,ültem már a ktegoratársakban is (7-es BMW,S-Merci,Lexus LS) de az Audi vmiben különleges volt.Nem tudom megmondani , hogy miben de vmi különleges volt benne.Olyan ami a másik háromban nem volt.Sokat megyek a kocsival kb fél éve van meg de már 30 ezer felett van a megtett kilométerek száma, de sosem tudom megunni a vele töltött időt! Pazar, fenomenális.Ami a hibája az A8-nak de tulajdonképpen ez nem csak az A8-é hanem az egész márkáé de mondhatom azt , hogy a kategoriáé , hogy azért a lehetséges szervízköltségek nagyon magasak! Nemcsak a teljesítmény adó hanem ha vmit ki kell rajta cserélni.Sajnos a bal külső visszapillantomat le kellet cserélni mert vmi hülye egy parkoloban letörte... igen sokba 900 ezer forintomba került egy db külső visszapillantó... Szval csak ennyi a negatívum.Semmi több.A kocsi abszolut megéri az árát.Ezzel az autoval minden egyes megtett kilométer fantasztikus érzés.Nagyon magas minőségű anyagok vannak az autoban,amire ösztönből nagyon vigyáz az ember
- semmi
Brill Kft, Kecskemét