Jó választás, ha jó...
A 2.a8-asom,az előző egy 2.5tdi volt,azt nagyon utaltam,folyamatosan rossz volt,hála az egnek el tudtam adni.Aztan BMW jött 525d,jó volt de kicsi.Amikor elment az is nézegettem a lehetőségeket és beleakadtam a mostani A8-ba.Első gazda,magyar full szakszervizes könyv.Meg is vettem nyomban es kiderult,hogy nagyon jo valasztas volt.Kényelemben es belső kialakítasra ráver a BMW-re,de nem félreérteni,azt is szeretem,volt 3 db.Minden ott van ahol kell,az ablaktörlő akkor töröl automatan amikor eppen arra gondolok,légrugó szépen teszi a dolgát,szar uton is marad a komfortos utazasi elmeny.A 3.0 tdi motor nem egy erögep,de a regihez képest sokkal jobb.Aki dinamikusan vezet de nem padlotipro,annak elég,ahogy nekem is.Ez megjelenik a fogyasztason ,en 8 literrel elmászkálok vele atlagban.Ami nekem a legjobban bejött az a 4kerék hajtás. Ausztriaban a méteres havakban amikor az emberkék szerelték fel a hóláncokat a domb alján a minusz 10-ben,en ugy suhantam fel az emelkedőn hogy meg sem rezzent a kocsi.A szerviz költsegek márkaszervizben huzosak,de jol megcsinálják.(Veszprem) AZ alkatreszekre van sajat vonalam,ezert igy ezek nem vészesek. Jo auto,biztonsagos,gyerekules jo helyen van benne,ha valami tortenik. Szerintem jo valasztas,csak ajánlani tudom aki ilyenben gondolkodik,DE csak leinformálható,keves km-es darabot szervizkonyvvel.
- Xenon izzo 25.000,Lengökarok elöl fennt 8 db 87.000Ft,féktárcsák,betéttel 76.000,csomagter nyitás-gar.
Auto Ring Audi szerviz Veszprém
Box utca Keszthely