A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Audi » A8 (2002-2009)

A8 S8 5.2Quattro 

Az ítélet értékelése
3,5(2 db)

A Kozmonauta

Szöveges ítélet

...3,2,1. Rakétahajtómű indít,KILÖVÉS!!! Ezzel a NASA-s emlékképpel indult az első utam az S8-al.Iszonyatos erő van benne.Dizel A8-ból ültem át ebbe a kocsiba nem sokon múlt,hogy főútra kihajtás helyett a szemközti árokba ugratom át az autót.Szokni kell.450LE az nem gyenge.
Első tapasztalataim: rakétahajtómű a motorháztető alatt,nagyon halk alig hallani a hangját,de ha odalép neki az ember F1-es futamon hall olyan motorhangot és kipuffogó szimfóniát mint ebben az autóban.Futóműve nekem pont ideális.Kellően feszes,sportos,de comfort állásban tud lágy limuzin is lenni.Csodálatosan szép autó.Nagyon eltalált kiforrott mind a külső dizájnja mind a belső.Gyönyörű a karbonszálas dekorléc benne sötét bőr ülésekkel.Az űléseket könnyen be lehet állítani.Óriási találmány az adaptiv cruise control (radaros tempomat).Először nehezen biztam rá magam nem hittem el hogy időben fékezni fog,de teszi szépen a dolgát és hamar összeszoktam vele.Nagyon gazdagon felszerelt az alapmodell is.Nem is nagyon kell bele mit rendelni még extraként minden benne van ami halandó embernek szükségeltetik.Nagyon élvezem,hogy reggel minusz 6 fokban 2 fordulat után a klima már meleg levegőt fúj be.Az utcasaroknál járok és már érezni a fűtést.A dizelnél 15-20km után kezdett úgy ahogy fűteni télen.Egyenlőre csak legekben tudok fogalmazni.Nagyon lenyűgözött már ilyen rövid idő után is.
A fogyasztásáról annyit,hogy erősen "lábméret" kérdése.Ha mackósan öregurasan vezet az ember akkor országúton 13,5-14 liter városban 17-18 liter,de ha Schumacher vezetési stilusa megihleti a sofőrt akkor városban a 19-21 litert is elszívogatja.
Egy szédületesen jó autó.Minden ízében megremegteti az embert és megdobogtatja a szívét.
...Megálni vele nem jó érzés.A fékezőernyők nagyot rántanak,kiszállni belőle a veszteség érzését adja és az autó azt kiáltja világgá:"ez a légkör nem az én világom.Az én hazám a sztratoszférában van kozmikus sebességen."

Hibalista

- Semmi

Ide hordtam szervizbe

AUDI Óbuda

Értékelése: 10

Képek az autómról

Fenntartási költség (7) Évjárat 2007
Kényelem (10) Használati időtartam 0 év
Teljesítmény (10) Km vásárláskor 8000
Megbízhatóság (10) Vezetett km 600
Szerviztapasztalat (10) Átlagfogyasztás 16 l
Előző autója? A8 4.0TDI Következő autója? Erre gondolni is felségsértés
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? nem
Verdikt (8.3/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Audi A8 2002 (2003 - 2007)

További ítéletek (26 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)