Autók » Audi » A8 (1994-2002)

A8 S8 4.2 Quattro

Egy (eddig) hibátlan S8

Összeségében "szeretem"..Soha egy autóhoz sem tudok kötődni, és vélhetően ez sem lesz meg évekig..mert mindig vmi újra szemelek ki..de amúgy egy nagyon korrekt állapotú s8-at sikerült megvennem..ami, ha kell borzalmasan képes menni:) de van, hogy palyan tudok 10L-is haladni...nem vagyok az a száguldós típus..előnye vagy hátránya nem tudom, de nem 250nél hanem 300 nál tilt a computer..szóval akár egész gyorsan is lehet menni vele..bár én még a közelében sem jártam a 300-nak...Város annyire nem neki való fogyasztást tekintve, de aki ilyesmivel jár az talán tudja, hogy valamit valamiért..

- Kb. egy hónapja vettem, de szerencsére még semmi nem romlott el ez idő alatt..

Porsche M5

Fenntartási költség (5) Évjárat 1997