Csillagrombolo
Az autot kb. 1 perc alatt lehet megszeretni, amikor beleul az ember, pedig meg be se inditotta. Aztan mondjuk 5 km vezetes utan mar tudja, hogy neki EZ KELL. Felelmetes ereje van, azert a 4200 kobcenti az 4200 kobcenti, ezzel senki se vitatkozhat. Nyomatekra is boven 400 Nm felett van, amire mar dizelben is bologatnak sokan. Nullarol talan kicsit lomha ahogy megindul, de mondjuk vezetovel egyutt kb. 2 tonna, azt nem lehet csak ugy kiloni semmivel se. Viszont 50-60 utan mar felelmetes vihar van, ami 210-220 kornyekeig nem is szunik meg. 140-150 felett meg hihetetlen nagyot lep. Az egyetlen gond a motorral talan az, hogy kicsit jobban kijohetne a szep V8as hang, de igy is gyonyoru ahogy szol.
Elmeny vele kozlekedni, senki nem dudal ra, senki nem villogtat, BPen nem jonnek ki ele, nem mennek be keresztbe, nem probalnak meg letolni, mindenki megtartja a kello tavolsagot. Ezt imadom.
Belul maga a tokeletes kenyelem. Es nem csak a vezetonek! Ebben hatul tobb hely van, mint a legtobb kozepkategorias autoban elol. Egyszeruen nem faraszto vele letekerni 1000km-t egyben. De attol fuggetlenul meg ez is inkabb csak 4 szemelyes auto szerintem, akarmilyen szeles is.
Illuzioi senkinek se legyenek, fenntartani nem olcso, ha az atlag autokhoz hasonlitjuk. Fogyasztas mondjuk autopalyan 9 literben megall, stabil 170es tempo mellett, ami mondjuk szerintem nem rossz, de pl. biztositas evente mondjuk 150 kilo legalabb van, Cascot senkit nem kot ra, vagy csak hihetletlen extrem aron. Alkatreszarak meg haveri alapon is eleg jo arakon porognek, de ez van. Luxusauto, nagyon nagy motorral, nem lehet olcso. De amit ad erte azt megeri.
Ja es vigyazat csapda!! Aki ilyet vesz, tobbet nem akar mast venni!
- Fekkopas, valtomuben egyket elektromos szerkezet, bal elso ABS szenzor, futomuben szilentek, gumiharang, stabilizatorok, Xenon trafo, tempomat, onindito.
Ismeros szakihoz, aki igazan erti a dolgat, es szereti az autokat! Hivatalos Audi szerviz kozelebe se vittem/vinnem soha. Az egyenlo a totalis hozzanemertessel, es az anyagi csoddel.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1997 |
Megbízhatóság | (7) | Vezetett km | 32000 |