Autók » Audi » A6 (2004-2010)

A6 3,2FSI quattro

Több mint A6! Több mint 3.0Tdi

Nehéz választás volt! Nem akartam A6-ot, mert volt egy 2éves 2.0tdi A6-om (2006-os), de rengeteg gond volt vele! Fél évet sem bírtam ki, mert 2hetente vittem szervízbe. Garancia után eladtam és egy C32-es Mercit vettem. Nagyon megszerettem a benzinest, csak a fogyasztását nem. Végül eljött a +1 autó vásárlás idelye és E Mercit akartam.
De ez egy álom! 3,2FSI öszkerékkel és 11-11,5l/100km-es étvággyal! Elfogadható! Bár én vidéki megyeszékhelyen lakok és sokat járok autópályán (140-150km/h -> 9-10l/100km).
A benzinesek nincsenek széthajtva és visszapörgetve!!! Ált ismert az előélet és jobban felszerelt! Az enyém full-full! Távolságtartó, solar tető (napon szellőzteti az autót a napenergia segítségével), telefon, bőr, 12cd-s Bose navival... A légrugója, az állítható hasmagasság miatt remek és a quattro miatt igazi kis terepjáró tud lenni. Hó, sár meg sem kottyan neki!
Bár az E Mercik légrugója kényelmesebb! Tapasztalat, apósnak az van!
Olajat kicsit eszi, nem bírja ki a long life os időt! Távolságtartó néha nem hajlandó bekapcsolni, de 5-15perc múlva mindig működik újra.
Két tolatószenzort kellett eddig csak cseréljek, mióta nálam van. De ezek is hol jók voltak, hol nem. Semmi más nem jött elő.
Nagyon imádjuk! A közel 260LE csak sport fokozatban érezhető igazán, vagy a kormányfülek (F1 váltó) használatakor. De nagyon dinamikus sima D-ben is!!! Hangja sokkal szebb min a 3.0tdi nek!!!

Élvezet vezetni és élmény a hosszú út vele! Gyerekek, utasok még hátul is élvezik a 300-500km-es utakat is. Elektromos roló hátul és oldalsók a hátsó ajtón, hővédő üveg és solártető: ha a nyári 40fok napsütésben parkolok, akkor is be lehet szállni az autóba és azonnal indulni! Ok, nem 25fok van bent, de csak annyi mint kint! Szellőzteti a solar energia az autót és jól hőszigetel! Fantasztikus!

- Parkoló szenzor, távolságtartó néha nem működik -szervízben persze mindig jó! Semmi egyéb eddig!

Porsche M5

Honda Csernák Kecskemét