szép,de szörnyeteg
1éve vásároltam meg a verdát,mert tetszett!Az első idökben észre se vettem a hibákat,amik már akkor is megvoltak!A belsö tér zörgött,kanyarokban nem ugy viselkedett ahogy azt megszoktam az elözö autoimtol.Kényelmessen utazgattam,nem törödtem semmivel.Aztán kiderült,hogy a hátso lengés csillapitoim betojtak.Szerviz,ahol kiderült,hogy az olaj beöntönél nyomja ki az olajat,a fedél körbe forog.Megcsináltatás,majd használat.Aztán egy szép reggel,behányt a kézifék,ami elektromos!Aztán jöttek az elektromos gondok.Mikor kinyitottam az autot,elindult az ablaktörlö!Röhej!!!Az MMI pedig néha fogta magát,és lefagyott,pont miközben telefonáltam a kihangositoval!Ezek is orvosolva lettek!Majd amin végképp kiakadtam,a klima kompresszor beszarása volt!!!Giga röhej!!!Az auto amugy szép,türhetöen megy,kényelmes,de ezek a hibák...Hja,az izzok is rendszeressen kiégnek!Most árulom,bár mindent megcsináltaqttam rajta!Audi mégegyszer NEEEEEM kell!!!!
- Hátso lengéscsillapito,gps olvasofej,elektromos kézifék,elektromos zűrök,klima kompresszor.
porsche buda
rex car