Autók » Audi » A6 (2004-2010)

A6 2.0

PÉNZES JÁTÉKSZER

BORZALMAS HA EGY ÉTTEREM ELŐTT ÁLSZ 1 ÓRÁT BERAGADT KÉZIFÉKKEL,2 HETENTE A BENZINKUTNÁL OLAJAT TÖLTESZ EGY MÉREGDRÁGA AUTÓBA,ÉS KÓVÁLYOGSZ BP-EN A ROSSZ NAVIVAL,
ÉS NYÁRON 32 FOKBAN A KLIMA Az ARCODBA NYOMJA A 80 FOKOS LEVEGŐT.ÉS MINT RÉGEN A DACIÁMBAN LEERESZTETT ABLAKNÁL KÖZLEKEDSZ.JA ÉS NEMBESZÉLVE HA NÉHA MAGÁTÓL LEHUZÓDIK AZ ABLAKOD.ÉS MINDEZÉRT 8.000.000 MILLCSIT FIZETTÉL.ÉVI 1.000.000.MILLIOT BUKSZ RAJTA.
LEHET EZT SZERETNI?HÁT IGEN
6LITERES FOGYASZTÁS
DINAMIKUS MOTOR ÉS GYÖNYÖRŰ KASZNI
ELFÉRSZ A VEZETŐ ÜLÉSBE NEM UGY MINT EGY MERCIBE
CSODÁLATOS BELSŐTÉR,NA MEG A BOSE HIFI.ÁLLÓFÜTÉSE JÓL MÜKÖDIK,IGAZ MÁR 2 SZER MAJDNEM HIVTÁK A TÜZOLTÓKAT.EZ OLYAN AUTÓ MINT EGY JÓ NŐ.SZÉP DE NAGYON ROSSZ VELE ÉLNI

- KÉZIFÉK.KLIMA.TURBÓ.MMI.OLAJFOGYASZTÁS.ÉGŐK

MACEK