Autók » Audi » A6 (2004-2010)

A6 3.2 V6 fsi qattro

Bivaly erős V6 os Ingolstadtból

Az Audi elött egy Bora tulajdonosa voltam, amit 6 évig nyüttem és egy nagyon jó kis kocsi volt! De 8 éve már hogy Németországban élek, ennél fogva elég sokat járok a kocsival! Így a Borcsit eladtam, és kinéztem magamnak ezt a kényelmes Audit, 2+S-Line csomag bőr, sportülések, sportfutómű, végig Audi szervizben szervizelt fekete szépség beleszerettem! A kocsi mindennapos szolgálatban van, föként dolgozni járok vele, de 3 havonta hazalátogatunk a szülőkhöz, oda vissza 3050 km! A kocsin ABT futómü van gyárilag a vételnél még tetszett, hogy sportos de, rossz minőségű úton nagyon pattog, nem ajánlom senkinek! A 6 hengeres motorokkal vigyázni kell mert a vezéléscsere egy kissebb vagyonba kerül, ezért érdemes rákérdezni, hogy volt e már cserélve! Az olajcsereperíódust érdemes 15.000-ként tervezni mert a gyár által elöírt 30.000-est nem ajánlják még a Német szerelők sem, pedig ők aztán tartják magukat az előírásokhoz! A gyári olaja 0W-30 Castrol ebből 6,5 liter megy bele plussz szűrő ez sem olcsó mulatság! Végezetül anyit mondhatok, hogy én 8 évesen vettem 8200 euróért ami az újárának a töredéke, hiszen újonnan 47.900 eurót adtak érte! Tehát az árát megérte ujonnan csak hitelre tudnék felsökategóriás autót venni az pedig nálam ki van zárva! Ami negatívum az a drága alkatrész, és a magas futásteljesítmény már fiatalabb évjáratokban is! Ja a Qattro hajtás miatt 1 garnitura gumi 40.000 km és vége, csak is Continental terméket használok, 4 új nyárigumi 470 euró :( sajna :(!!!

- Vezérműlánc szett, feszítők és sinek, + hosszbordás szij, előre 2 feszítőcsapágy klimahűtő váltó, és motorolaj csere 250.000 Km-nél. Tehát az elsö szervíz nálam 712.000 ft. - Automataváltó hidraulikacső: 210 euro. - Termosztát: 385 euro. - Vízpumpa: 272 euro. - Most volt 290.000 ezres szeríz: 355 Euró

Bosch szervíz Magyarország

Bosch szervíz Németország