az "állat"
a kedvenc! idén szeptemberben hoztam az autót németorszagból,elötte már volt néhány audim,az évek során arégi 80-as tól felfelé gyakorlatilag az összes tipus! néhány hozzászólóval ellentétben egyikkel sem volt komoly problémám,és egyikre sem kellett a gatyámat rákölteni! rendesen el kell végezni az olajcserét,és az esedékes szervizeket,és a világból kivisz meghibásodás nélkül! visszatérve alegujjabb szerzeményemre egy szó (állati)! 2007-es évjáratú avant,metálfekete szerintem gyönyörű! ez már a 233-lóerős valami iszonyú,hogy hogy megy! a fogyasztása szerintem egy ekkora autóhoz elfogadható! hoztam haza németorszából és nem akartam elhinni,hogy 160-as tempónál 7,1 a fogyasztása! aztán itthon elkezdtem folyamatosan használni,de vegyes használatnál sem megy 9-9.5-fölé. ennyit a2.5-ös 180-as qattrom is megevett de közel sem ment így! a kocsi belseje szerintem gyönyörű,és minden kézre áll! nem bőrös,de nem is bánom,mert az előző audim bőrös volt,és nyári kánikulában mikor beültem az autóba sikoltozva égett le a szőr a valagamról!egyébként az összes lényeges extra benne van nagy navi digit klíma tempomat stb!végig vezetett szervízkönyves, ami azt hiszem most megszűnik sajnos,mert ha elviszem szakszervízbe,a gatyám otthagyom! szerintem ez az egy rákfenéje van a német autóknak,hogy a szakszervíz árak brutálisak! idáig 8000-km ert mentem az autóval hiba semmi.remélem ez hosszú ideig így is lesz! egyszóval egy kis audi-fan ság is beszél belőlem,de szerintem az audi az eggyik legmegbizhatóbb márka!
- még semmi! vettem bele egy új hangerőszabályzó gombot,mert nem tetszett hogy kicsit kopott 5000ft.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2007 |
Teljesítmény | (10) | Km vásárláskor | 192000 |