Autók » Audi » A6 (2004-2010)

A6 RS6 Limousine

Autópályák réme

Körülbelül 1 éve vásároltam meg az autót Stuttgartban egy ismerősöm márkaszalonjából. 3000km volt benne és jóval az új ár alatt hozzá tudtam jutni.Az előző autóm is Audi volt és csak a sok kilométer miatt adtam el amit az évek alatt belesulykoltam.
Hát nem is tudom hol kezdjem a kocsi teljesítménye egyszerűen brutális. Nem tudok olyan sebességet amiből ne indulna meg kegyetlenül. Átlagban 200-230 között járok vele de ez a sebesség matiné neki. Nem hiába 580 lóerő!! A vége 280 a gyári szabályozás miatt de azt elérni félperces élmény.Vertem már el vele Ferrarit csak ugye a szabályzás... De persze volt rá példa, hogy egy Suzuki Swift ki akart villogni a pályán mert előttem ugye a román kamion 1 órás előzésbe kezdett és persze a mögöttem lévő ... nem látja, hogy mi van a kocsimra farára írva és az valamit takarhat de ő erőlködik és a szánalmas Mo.-on. A belső tér hasonló az előző a6-omhoz leszámítva a sport kiegészítőket amik megvadítják az utasteret.
Sokat járok vele főleg külföldre (Amszterdam- Szeged) de már nem annyit mint régebben és a fogyasztása egész emberi 15-18 l között mozog jó ez soknak tűnik de ez egy RS6!Még áradozhatnék órákat a kocsiról de egyszerűen remek és köszönet az Audinak, hogy egy ilyen autót gyártott.

- Mivel "új" korában vásároltam ezért nem tudok a kötelezőn kívül mást elmondani eddig.Remélem ez így is marad.

Audi Stuttgart gyors korrekt pontos. Nem mint az itthoni szervízekben !

Fenntartási költség (5) Évjárat 2009
Megbízhatóság (10) Vezetett km 22000