Autók » Audi » A6 (2004-2010)

A6 3,0 QUATTRO TDI

A6 - bosszantóan szeretnivaló

CHIP tuning után (kb. 270-280 LE lett) talán túlzottan is jól megy - ebbem a traffipaxos világban erős kihivás.

Szezononként megeszik egy ganitúra gumit (MICHELIN/CONTINENTAL)

Az inkább bosszantó mint jelentős hibáktól eltekintve bátran ajánlom mindenkinek (chiptuning nélkül is)

- Kronikus hiba az akkumulátor töltöttségi állapotának kijelzése (szinte soha nem megy 10% fölé) - szoftver hiba?? - állandóan ezt modják, de soha nem javul meg - új szoftverrel sem !!!
- A fékbetétek (xdb garnitúra) illetve már féktárcsák cseréje
- Korrektúl lefagy a navigáció minden indok nélkül bárhol.
- Ezt itthon és Európa majd minden országában megtapasztaltam.
- (Ilyenkor szívesen beültettem volna mellém a szerelőt aki azt mondta most már szuper)

Posche Pest

A szervíz korrekt amit megcsinált CSAK EMBERTELEN DRÁGA

Csak egy-két alkalommal akartak levenni fals hibákkal - máshol rosszabb az arány - ez pozitív itélet is lehet

Fenntartási költség (2) Évjárat 2005
Előző autója? VECTRA Következő autója? A6 / A8