Autók » Audi » A6 (1997-2004)

A6 A6 2,8 V6 Quattro

Tökéletes autó

Szerintem kíváló autó csak ha terepre megy vele az ember mint pl föld út ott nagyon kell vigyázzni mert alacsony és hamar leüti az ember az alját.
Én az autót sérülésmentesen vettem és úgy is adtam el minden szervizt betartottam rajta és így nem is ért meglepetés soha a kocsit 230000 km rel adtam el és még mindig kíváló állapotban van. nem látszik rajta a kora.
Ha az ember odafigyel és nem sufni mühelybe viszi a kocsit annak semmi baja nem lesz pedig én közlekedtem vele 220km/h val nem is keveset, és semmi baja nem lett. szerintem egy tökéletes autó igaz lehetne 1 kicsit kevesebb a fogyasztása.

- Visszapillantó állító letört féktárcsa fékbetét termosztát.

XIII.ker Fáy utca Audi szerviz.

VI. ker Szondi u.

Fenntartási költség (6) Évjárat 1998
Megbízhatóság (9) Vezetett km 120000
Előző autója? 1995 ös A6 2,8 Quattro Következő autója? Audi A6 Avant 2,5 Tdi 6 seb manuál. 2002
Verdikt (7.6/10)

Audi A6 1997 (1997 - 2004)