Autók » Audi » A6 (1997-2004)

A6 1,8

Szeretjük Henit!

Szerelemautó. Igazából nincs szükségünk ilyen autóra, de hát beleszerettünk az asszonnyal. Ő is vezeti, na de ezt élmény!

- A jobb első ablakemelő huzala leugrott a csigáról és mivel meg volt már kopva, kicseréltem. Nyaralás előtt - olajcsere után biztos, ami biztos, új vezérműszíjat is kapott. Ennyi. Nem ölöm, ahhoz az 1,8-as motorja kevés, ha benzines, akkor is, de ez a jó, hogy nem tépi az aszfaltot - nehéz lenne megállni, hogy ne törjem össze lépten-nyomon.

Fenntartási költség (7) Évjárat 2000
Előző autója? 2105 Következő autója? Audi, Mercedes A osztály
Verdikt (7.2/10)

Audi A6 1997 (1997 - 2004)